Schade afwikkeling

Schakel ons direct in bij schade.

Bent u dat touwtrekken om uw gelijk te krijgen beu?
Voorkom frustratie en schakel ons direct in bij schade. Als ├ęcht onafhankelijke schade-expert handelen wij alleen in uw belang.

Wijze Blik - advies bij schade

Heeft u schade en wilt u zeker weten dat de schade-afwikkeling fair en juist is? Zorg dan dat u ons vanaf het begin inschakelt. Wij zijn een onafhankelijk expertisebureau dat 100% in uw belang werkt.

Onze kosten worden in de meeste gevallen vergoed, evenredig aan de kosten van een expert die door de verzekeraar wordt aangesteld.

Kosten

Wij helpen en adviseren u bij schade. Dit is maatwerk omdat iedere schade anders is. We hanteren daarom ons uurtarief. Indien wij inschatten dat iets niet haalbaar is hoort u dat ook van ons! Zo maakt u geen onnodige kosten.

In de meeste gevallen worden onze kosten vergoed evenredig aan de kosten van een schade-expert die door de verzekeraar wordt aangesteld. De kosten die u betaalt wegen vaak ruimschoots op tegen een juiste en faire afwikkeling van uw schade. Zo voorkomt u dat u naderhand nog tal van vervelende dure verrassingen tegenkomt.

Laat het ons weten

We komen graag bij u langs om uw situatie onder de loep te nemen.
Bel ons voor een afspraak of stuur een mail met uw vraag.